Veilig betalen
Geweldige service
Gemakkelijk thuisbezorgd

Frequently Asked Questions

(Veel gestelde vragen)

Mag ik het aangekochte airco systeem zelf monteren, en aansluiten?

Wij installeren zelf geen airco’s, maar wij hebben wel een netwerk met vertrouwde zelfstandige monteur
Het airco systeem mag u best zelf monteren, alleen het in bedrijf stellen van het aircosysteem moet officieel door een erkend gecertificeerd F-Gas bedrijf uitgevoerd worden, het in bedrijf stellen van een airconditioning mag in het kader van milieubescherming uitsluitend uitgevoerd worden door een daartoe gecertificeerd bedrijf met monteurs die een F-gassen certificaat in hun bezit hebben, U dient zelf met deze contact op te nemen en het airco systeem door deze in bedrijf te laten stellen! ( deze bedrijven rekenen hier meestal zo rond €175.- / €225.- voor ) Uiteraard kunt u veel van de installatie zelf uitvoeren zodat de montage van u airco systeem sneller verloopt, en daarom ook nog eens vele malen goedkoper uitvalt, Deze info over de montage willen wij van Mr Airco graag aan u verstrekken. Woont u +/- 50km rondom Epe, Apeldoorn dan willen wij het in bedrijf stellen ook graag voor u doen, Wij sturen een F-Gas gecertificeerde monteur bij u langs die de werkzaamheden op afspraak bij u komt uitvoeren. 

Is mijn airco vooraf gevuld met R32?

Elke airco is al voorzien van koudemiddel en standaard afgevuld tot een maximaal aantal meters, zie de technische beschrijving van uw model airco.

Veilig een Airco kopen bij Mr. Airco

Je hebt de keuze uit verschillende veilige betaalmethodes, zoals iDEAL, creditcards, in3 en Klarna. Met in3 kun je gespreid betalen zonder extra kosten. Klarna biedt naast gespreid betalen ook de optie om na afloop te betalen zonder extra kosten. Kies de betaalmethode die het beste bij jou past en betaal zonder problemen. Alle betaalmethodes die wij aanbieden zijn veilig.

wanneer en hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Bij Mr. Airco bezorgen we uw bestelling snel en efficiënt met DHL of UPS. Onze leveringen worden meestal binnen 24-48 uur op een pallet (voor zowel de binnen- als buitenunit) geleverd. Let op: DHL levert niet op zondagen en maandagen. Bestelt u op vrijdag, dan ontvangt u uw bestelling op dinsdag. Bestelt u op maandag, dan ontvangt u de bestelling op woensdag. Laat Mr. Airco uw airco snel en gemakkelijk leveren.

kan je echt goedkoper verwarmen met een airco?

Ja zeker, dat is echt goedkoop, een kuub gas kost 3 tot 4x zoveel als een kWh stroom!
Zie uw jaarafrekening, dan staat u versteld wat u aan gas betaald heeft. U betaalt tenslotte iedere maand voor gas terwijl, u het in de voorjaarsmaanden en in de zomer niet of nauwelijks gebruikt. Het verschil is nog groter als u ook nog eens zonnepanelen heeft, dan betaalt u nog minder tot bijna niets voor koeling of verwarming met uw airco systeem.

Ik heb geen leidingen bij mijn bestelde systeem?

Dit klopt u dient uw leiding apart bij uw systeem te bestellen dit kan 3, 4, 6, 8 of 10 meter zijn. Wilt u een andere lengte dan kunt u dit telefonisch doorgeven.

Verzendkosten en -opties bij Mr. Airco: standaard verzending en palletverzending

Bij Mr. Airco kunt u kiezen tussen standaard verzending voor 7,95 euro of palletverzending voor 37,50 euro. Grotere producten moeten per pallet verstuurd worden. Verzending is gratis bij bestellingen boven de 999 euro. Onthoud dat DHL niet op zondagen en maandagen levert. Bestellingen geplaatst op vrijdag worden op dinsdag geleverd en bestellingen geplaatst op maandag worden op woensdag geleverd. Laat Mr. Airco uw airco snel en gemakkelijk leveren

Winkelwagen