Veilig betalen
Geweldige service
Gemakkelijk thuisbezorgd

Montage

Montage doen wij niet zelf, dat laten we over aan de vakman!
Wij hebben in ons netwerk een aantal installatie bedrijven die allemaal zeer bekwaam zijn en uiteraard gecertificeerd STEK monteurs in dienst hebben. Wilt u uw systeem liever laten installeren, neem dan contact met ons op en wij zorgen dat u een offerte opmaat krijgt voor uw situatie.
Deze bedrijven doen standaard All-In montage, wat inclusief aansluitmateriaal is. Zoals 4m koelleiding, 4m condensleiding, 4m stuurkabel aansluitsnoer 4m, Sumo blokken of een wandbeugel voor de buitenunit. ook de afwerk goten zijn Incl. Alles meer dan 4m is vooraf in overleg, zodat er nooit verrassingen achteraf zijn.
Uiteraard mag u ook zelf een installateur bij u in de buurt zoeken, daar bent u vrij in.

Wat betekent het aanbrengen van een aircosysteem op basis van standaard montage?
Het gaat om de enkele airco systemen van 2.5kw tot en met 7.0kw, De buitenunit mag dan niet hoger geplaatst  worden dan de eerste verdieping van uw woning of bedrijfspand, De buitenunit plaatsen wij op een muurbeugel aan de gevel of op Sumo’s of op een dakkapel ( tegen meerprijs ) of op een plat dak.
Het gat dat geboord moet worden ( 60mm ) om de leidingen naar binnen door te voeren moet eenvoudig te boren zijn, dus bijvoorbeeld door hout of steen, of zacht beton, geen harde beton soorten. Dan moet u eerst zelf het gat laten boren door een gespecialiseerd bedrijf alvorens wij een installatie afspraak met u kunnen maken. Of u moet dit aan ons melden dan kunnen wij er in de planning rekening mee houden. Stroom mogen wij niet aanleggen, alleen aansluiten. Onze buitenunits hebben stroom nodig en die voeden de binnenunits. Dit betekent dat er op max 4 meter van de buitenunit een geaard stroompunt moet zijn (mag binnen of buiten zijn) die wij kunnen gebruiken. Indien dit er niet is, zal u dit eerst door een Elektrabedrijf moeten laten installeren. Wij mogen dit wettelijk niet. Alle systemen vanaf 5Kw hebben een aparte groep nodig, hou hier rekening aub mee. Multisplit systemen is altijd maatwerk. Wilt u een duo of een triple syteem laten installeren neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Richtprijzen voor deze systemen zijn voor een duo rond de 1250 euro en triple systemen rond de 1599 euro Incl materiaal tot max 4 meter per unit. Zodra u bij ons op de website besteld met montage, nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de montage door te nemen en een afspraak te maken.

ALL-IN PRIJZEN (Enkele) WANDSPLIT HOUDT IN:

Het gekozen Aircosysteem inclusief maximaal 4 meter montage pakket + 4 meter leidinggoot + muurgat afdekkap + Sumo’s of Muurbeugel + Montage en in bedrijf stellen pakket. (Door gecertificeerde STEK monteurs!)
Tevens heeft u dan afhankelijk van het gekozen merk garantie! Maxicool en Tosot 3 jaar en LG 5 jaar en 10 jaar op de compressor.
Deze garantie heeft u ook zonder montage door ons, mits in gebruik gesteld door een gecertificeerde STEK monteur.
Kosten 795.00 euro. (Bij meer dan 55 Km vanaf postcode 8161PG vragen wij een brandstoftoeslag en extra uren van 95 euro).
Bij onze all-in prijzen heeft u nooit verrassingen achteraf !!

Meerprijzen die buiten de ALL-IN MONTAGE PRIJZEN vallen : 
Meer dan 4 meter Aansluitset ( per binnenunit ) boven 4m is de meerprijs van het aansluitset €65.- per meter.
Betonboringen ( wel of niet vooraf aan ons gemeld )  €165.- per gat.
Aansluitset moet onder de dakpannen door, of achter knieschotten langs Meerprijs in overleg.
Dakdoorvoer,  leveren inclusief montage :  €260.-   /  Montage + levering condenspomp : €175.- 
Inhuren van een hoogwerker om de buitenunit te plaatsen op een hoge of moeilijk te bereiken plaats . ( meerprijs +/- €275.- ) 
Buitenunit op een dakkapel plaatsen :  €125.- 

WiFi. Mr-airco is niet verantwoordelijk voor het gebruik en instellen van uw systeem op uw wifi netwerk. Iedereen gebruikt andere routers, software etc, zodat het voor ons onmogelijk is om hierin te adviseren. We raden u aan om dit op het internet te Googlen hoe dit kan gedaan worden.

Heeft u vragen over bovenstaande meerprijzen, laat het ons dan weten, deze bespreken wij deze graag met u om onduidelijkheid tijdens de montage en achteraf te voorkomen

Kortom, alles is mogelijk. Neem bij vragen contact op per mail, telefoon of WhatsApp.

We horen graag van u.

Team Mr- Airco

Winkelwagen